New Yorgis elav eestlane lööb kaasa maailma suurfilmides

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

New Yorgi moeürituse kulisside taga hüppab juurde üks naine: «Ei ole võimalik!». Rõõm on mitmekordne – juhuslikult teises maailma otsas kohatud eestlasel on kogemustepagasis nii mõnigi huvitav kohtumine kuulsate inimeste ja filmidega.

Reeli Tee ehk ameeriklaste jaoks lihtsalt Ray on elanud New Yorgis viis aastat ning töötab USAs filminduses. Valgast pärit tüdruk suundus Ameerikasse esmalt magistrikraadi omandama ning sellest alates on krapsakas naine löönud kaasa nii Spielbergi filmi tootmises, töötanud koos «Seksi ja linna» staari Sarah Jessica Parkeriga kui ka toimetanud lõunasööki Eesti juurtega filmitähele Mena Suvarile. Mida siis suur staar lõunaks tellis? «Salatit, ikka salatit,» naerab Tee ning lisab, et salat on tavaliselt näitlejannade põhiline toit.

Kuidas sattus filmi produtseerimises töötav Reeli moenädala telgitagustesse? Reeli selgitab, et üks sõber, kes on produtsioonidisainer, otsis kiirelt abilist moenädalale. Kuigi filmindus ja moenädal on kaks erinevat asja, on naise sõnul sarnasusi küll, eriti just disaini poolel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles