Sõbranna soovitab: liikle keset parimaid moe- ja disainiampse

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaajarõivaste bränd KUUL
Vabaajarõivaste bränd KUUL Foto: KUUL design

Disainiöö nädal pakub avastamiseks palju põnevat. Sõbranna soovitab liigelda parimate moe- ja disainiampsude vahel, et inspiratsioonirohkelt sügisesse sammuda. 

Täna-homme toimub Disainiöö raames Solarise keskuses ja Alexela kontserdimajas Disainitänav ja Moepõik, kust võib leida üle 100 erineva disaineri ja disainibrändi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by k u u l (@kuuldesign) on

Sõbranna soovitab turule liiklema minna, sest teiste hulgas on esindatud erinevad aksessuaari- ja riidebrändid, näiteks Reet Ausi keskkonnasõbralik disain, Stuudio NAHK minimalistlikud nahast aksessuaarid ja Tartus MADE IN APARAADITEHAS poes tegutsev ökosõbralikke kangaid kasutav vabaajarõivaste bränd Kuul. Paljude teiste hulgast leiab näiteks ka Marilin Sikkali, Kelpman Textile'i ja naistele imetamisrõivaid tootva brändi LoLo loomingu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reet Aus (@reetaus) on

Laadal on olemas ka spetsiaalselt pere pisematele liikmetele mõeldud tooted. Lisaks ka kosmeetika, interjööri- ja elustiilibrändid. Eraldi saab kodu kaunistamiseks soetada graafilist disaini ja tootedisaini paremaid palasid. Kas sinu kodus on Bold Tuesday reisisõpradele mõeldud maailmakaart juba olemas? Kui veel ei ole, siis Disainiturg ja Moepõik koondavad kokku suure hulga head disaini ja pakuvad põnevat avastamist.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BOLD TUESDAY TRAVEL MAPS (@boldtuesday) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles