Kes oleks võinud seda arvata: just see kuningapere liige püüdis Williamit ja Kate’i lahku ajada

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Duke and Duchess of Cambridge on day thirteen of the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club, Wimbledon.
The Duke and Duchess of Cambridge on day thirteen of the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club, Wimbledon. Foto: Jonathan Brady / PA Wire/PA Images

Christopher Andersen on raamatu «Game of Crowns» autor ning on toonud seal välja mitu üllatavat väidet. Nende hulgas paljastab ta, et üks kuningapere liige püüdis prints Williami ja hertsoginna Kate’i pulmi takistada.

Anderseni väidete kohaselt oli selleks inimeseks Camilla Parker-Bowles, kes ässitas Williami isa Charlesi paari laiali ajama. Miks? Camillale jäänud ette Kate’i madalama klassi päritolu.

Anderson on Ameerika ajakirjanik, kelle nimistusse kuulub 34 raamatu autorlus, sealhulgas ka Ameerika president John F. Kennedy elulugu. Ta on sarnaseid väiteid esitanud ka ühes oma eelnevas raamatus, mis kannab pealkirja «William and Kate: A Royal Love Story».

Oma värskes raamatus väidab mees, et Camilla ja Kate pole kunagi eriti hästi läbi saanud, kuna Camillale ei istu Kate’i mittekuninglik päritolu ja ta peab naist «ilusaks, kuid üsna rumalaks».

Charlesi abikaasale ei meeldinud Kate suisa nii väga, et just tema olla olnud paari 2007. aasta põgusa lahkumineku taga. Samas on Williamile lähedalseisvad allikad selle väite ümber lükanud. «Wills ja Charles on väga lähedased ja Camilla on toetav kasuema,» ütles allikas Daily Starile. «Wills läks Kate’ist lahku vaid seetõttu, et ta polnud veel valmis suhtele pühenduma. See polnud kellegi teise otsus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles