5 seksiteemalist valet, mida me oma partneritele ütleme

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Scanpix

Rahuldustpakkuva seksuaalelu võti on partnerite vaheline hea läbisaamine ja suhtlus. Siin on viis levinud seksiteemalist valet, mida oma partnerile ütleme ja lahendused, kuidas saaks paremini.

1. Sinu partnerite arv

On üsna tavaline, et me ei julge partnerile oma numbrit öelda, sest me tunneme piinlikkust, et see on kas liiga suur või liiga väike. Me ei taha paista kogenematutena, kuid samas ei taha tunduda ka liiga vabameelsed.

Proovi: Ütle oma partnerile, et sa heameelega ei arutaks seda aspekti oma varasemast seksuaalelust. Minevik on minevik ja kui see teda nii väga huvitab, siis võib-olla peaksite rohkem keskenduma omavahelisele seksile. Partneri numbri teadmine on üleliigne ja põhjustab ainult eelarvamusi.
 

2. Sinu süütus

Partnerile oma süütuse tunnistamine võib olla üks kõige hirmsamaid asju uue suhte juures. Mõned inimesed valetavad partnerile oma süütuse kohta, sest tahavad jätta paremat muljet või olla partneriga samal tasemel, aga valetamine ei vii meid edasi.

Proovi: Ole oma partneriga lihtsalt aus. Selles pole midagi imelikku, kui sa veel süütu oled ja ka see on täiesti okei, kui oled varem seksinud. Partneri suhtes aus olemine aitab teie suhet paremaks muuta.
 

3. Orgasmi saamine

Me oleme kõik seda teinud. Me ei taha, et partner ennast halvasti tunneks ja sellepärast teeskleme orgasmi.

Proovi: Kui sa ei julge oma partnerile otse öelda, kuidas saaks paremini, proovi teda suunata. Õhuta teda proovima midagi uut ja aseta ta käsi õigesse kohta.
 

4. Eneserahuldamine

Eneserahuldamine on piinlik teema, mida ei taheta arutada isegi sõbrannade ringis, rääkimata siis oma partnerist. 

Proovi: Ära pelga seda! Masturbeerimine aitab sul oma keha paremini tundma õppida ja nii saad ka seksi partneriga rohkem nautida. Pealegi on üsna suur tõenäosus, et ka su partner sellega tegeleb.
 

5. Sinu parim vahekord

See on ebamugav teema ja sa ei taha partneriga arutada oma eelnevaid seksuaalkogemusi ja varasemate partnerite oskusi. Me justkui peaksime oma kogemusi võrdlema, kuigi igaüks neist on erinev. 

Proovi: Sa ei pea partneriga oma mineviku seksuaalkogemusi arutama. Ütle talle, et tema on praeguse hetke parim kogemus ja te peaksite keskenduma ainult teile kahele.

Allikas: The Everygirl

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles