Need on 2019. aasta pulmatrendid

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jakub Krechowicz / PantherMedia / Jakub Krechowicz

Mis ootab ees 2019. aastal pulmalisi?

1. Praktiline kleit

Pruudid hindavad üha rohkem praktilisust ning see avaldub ka pruutkleidi moes. Üheks põhiliseks moesuunaks järgmisel aastal on taskutega pulmakleidid.

2. Värvid

Trend liigub valge ja kreemja pealt erinevate värvide poole. Pruutpaar võib teha oma pulmad mistahes värvivalikus. Valge pole enam kohustuslik toon.

3. Keskkonnateadlikud tseremooniad

Jätkusuutlikkus on rohkem kui moetrend ning ka see annab tunda ka pulmatseremooniatel. Lilled, mida saab taasistutada, orgaanilise toidu menüüd ja minimaalselt plastikut.

4. Tehnoloogia

Droonidest kõikvõimaliku tehnoloogiani, mis võimaldab pulmi jäädvustada või mugavamaks muuta. Igasugune tehnoloogia on tungimas pulmadesse.

5.Kihlusreisid

Paarid otsustavad minna kihlusreisile pulmareisi asemel, et enne pulmi pisut kvaliteetaega veeta. Teine oluline põhjus on ilmselt see, et pulmapidu võtab viimasel hetkel tavaliselt rohkem raha kui plaanitud ning pulmareisiks võib raha napiks jääda.

Allikas: Independent

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles