Viis märki, et oled armunud kontrollifriiki

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd/Scanpix

Alguses võis ta jätta endast sarmika mulje: korraldas kõik kohtingud, kaitses sind ligitikkujate eest... Kuid mida aeg edasi, seda kahtlasem tema käitumine tundub. Eluterves suhtes on tähtis toetus ja respekt, mitte pidev teise kontrollimine.

YourTango toob välja viis märki, et su kallim on liiga kontrolliv - ning need on tõsised ohusignaalid!

1. Ta kritiseerib kõike, mida sa teed. Sageli jätab ta mulje, et püüab ju vaid sind aidata.

2. Ta ütleb sulle, mida sa võid ja ei tohi oma kehaga teha. Olgu siis sinu söömise jälgimine, trenni sundimine või tätoveeringu tegemise takistamine - on teatud hetk, mil tema kontroll sinu keha üle muutub ebaterveks.

3. Ta mõnitab su sõpru. Kontrollivad mehed tahavad oma partnereid sõpradest eraldada ning sõprade mõnitamine on üks reetlik märk, et just see on tal plaanis.

4. Ta ei toeta su teisi huvisid. Tema meelest peaksid sa 24/7 ainult temale pühenduma.

5. Ta ei usalda sind. Olgu selleks pisiasjad - autojuhtimine, õhtusöögi planeerimine - või suuremad küsimused, igal juhul on selge, et ta ei usalda sind. Nii aga pole eluterve suhe kuidagi võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles