Sodiaagi saladused: 3 tähemärki, keda ootab ees seksikas sügis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov

Kui ootad pikisilmi seda õiget, siis ehk ootab just sind ees liblikaid täis sügis. Sel sügisel on kaks olulist kuupäeva, mis kõiki tähemärke mõjutavad.

Jäär

Sind ootab ees kuum sügis nii voodis kui voodist väljas. Asjad kuumenevad 16. novembrist. Universum teeb tööd, et leida sulle keegi, kes sind päriselt mõistab. Küll aga pead meeles pidama, et kui muudad end selleks, et kellelegi meeldida, võid raisata aega hoopis vale inimese peale. Alates 2. detsembrist pöörduvad tähed, et pakkuda sulle erakordset voodielu. Seksuaalsus on sel ajal tipus, naudi seda!

Skorpion

Sügis on Skorpioni esindajatele eriti romantiline aeg. Segane aeg saab lõpu 16. novembril ning 2. detsembrini naudid seksikat pimenevat aega. Sinu sügis saab rabava lõpu! Tänu Veenusele on Skorpionid sügisel suurepärased võrgutajad, sa kiirgad atraktiivsust ning seda märkavad kõik. Sel sügisel oled sa romantika kuningas.

Kaalud

Ära kiirusta! Kuigi Veenuse retrograad algab Skorpioni tähtkujuga, on see 31. oktoobriks sinu tähtkujus. See võib pöörata sinu elu peapeale. Veenuse retrograad lõppeb 16. novembril ning siis on sul piisavalt aega, et veeta aega ka endaga. See aitab kaasa sinu enesekindlusele ja karismale, aga ka seksikusele. Lisaks sellele, et oled piirkonna seksikaim olend, on sul ka piisavalt tarkust, et end läbi selle segase sügise juhtida.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles