11.11.11 tõi Tallinna õnnepaleesse konveieriabielud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasel kuupäeval 11.11.11 registreeritakse Tallinnas Pärnu maanteel asuvas perekonnaseisuametis 32 abielu. Kõrvaltvaatajale võib jääda mulje, et laulatamine toimub justkui konveieril. Värsked paarid aga selle üle ei kurda.

«Ilus kuupäev on,» ütles põhjenduseks äsja abiellunud Indrek Kõluvere.

«Laps on sündinud üheteistkümnendal kuupäeval, mitte küll see kuu, aga üksteist oli kuupäevaks,» lisas kaasa Jana Kõluvere.

Indrek ja Jana sõnasid, et neid konveierimeetodil paaripanemine ei häiri. «Siin toimub iga päev selline tihe liiklus. Teatud kuupäevad on nagu erilisemad. Meil tuli see kuupäev tegelikult kogemata. Me saime antud päeva tänu sellele, et keegi oli ära öelnud selle kuupäeva,» lisas Indrek.

Tänasel päeval on registreeritud ka mitmeid salaabielusid.«Meil on salajane pulm tegelikult. Me ei taha, et keegi teaks,» ütles Märt.

«Lähedasemad sõbrad ja sugulased teavad, üllatusmoment peab ka jääma,» lisas kaasa, kes ei soovinud nime avaldada.

Paar valis tänase päeva abiellumiseks teadlikult. «12.12.12 oleks olnud viimane haaramine, siis on juba jõulud käes. Meil on tegelikult 28. november ka tähtpäev, nimelt saime siis tuttavaks.»

«Me läheme koju ja teeme väikese pokaali šampust ning läheme eluga edasi,» lisas Märt.

Tallinna õnnepaleesse on tänaseks päevaks registreeritud 32 abielu. Igas tunnis laulatatakse keskmiselt neli õnnelikku paari.

KUS OLID 11.11.11 KL.11:11 SINA?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles