Sodiaagi saladused: see on sinu tähemärgi ohtlikem nõrkus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

Igal tähemärgil on oma head ja vead. Milline on aga sinu tähemärgi kõige ohtlikum nõrkus ja kuidas sellega toime tulla?

Jäär

Jäärad otsivad alati uusi seiklusi. Nad on optimistlikud ning keskenduvad võitmisele. Liigne impulsiivsus aga võib hävitada suure tööga saavutatud asjad, aga ka need võidud, mis veel oma aega ootavad. Vali enda võitlusi ning mõista, et alati pole mujal muru rohelisem.

Sõnn

Sõnn ei hakka liigutama enne, kui selleks on absoluutne vajadus. Ta armastab mugavust. Proovi aeg-ajalt enda mugavustsoonist välja tulla. 

Kaksikud

Kaksikud armastavad mahlakat kõmu ning seda ka ise jagada. See ei pea olema provokatiivne, see võib olla lihtsalt infokild, mida teistel peale Kaksikute esindaja pole. Mõtle enne, kas sinu info jagamine võib teha kellelegi halba. Kuigi sa tahad, et sul oleks õigus, ei pruugi see rada olla sinu jaoks hea.

Vähk

Vähi esindajad on tundliku loomuga ning tahavad teistega harmooniliselt koos eksisteerida. Ta hoolitseb kõigi eest. Vähil on kalduvus asju isiklikult võtta. Seda isegi, kui jutt polegi neist. See võib põhjustada Vähi esindajas nähvamise hoogusid. Küsi endalt – kas see asi on tõesti minust?

Lõvi

Lõvi on tõeline seltskonnahing ja ta teeb kindlaks, kas kõik ikka teavad nende peohinge olemasolu. Kuid Lõvil on raskusi peolt lahkumisega. Muidu julge Lõvi kardab end proovile panna ning on liiga uhke, et äparduda. Lõvi esindaja peab mõistma, et ta ei saa olla igal pool kõige säravam täht. See on suur töö ning ei tasu end ära.

Neitsi

Neitsi on suurepärased kritiseerija ning ta näeb kõike, mis võib valesti minna. Ta ei saa sinna midagi parata, et peab välja tooma kõik puudused, mida märkab. Suure tõenäosusega kõik juba teavad, et sa oled tark ja tähelepanelik. Küsi endalt, kas teiste (või olukorra) kritiseerimine tõesti muudab midagi paremaks. 

Kaalud

Kaalude esindajad ootavad, et inimesed ise tema juurde tuleks. Miks peaksidki nad tegema tööd, kui selle võib ära teha keegi teine? Aga inimesed tõesti lähevad Kaalude esindaja juurde ning Kaalud naudivad seda. Ära küsi nõu või abi kohe, kui sul midagi teha on vaja. Eelda, et sa oled ise suuteline seda tegema.

Skorpion

Skorpion tundub kõigile kui tugevus ise. Tegelikult on selle fassaadi taga õrn hing, kes unistab armastusest. Seetõttu langevad selle tähemärgi esindajad armastuse orjusesse. Ta annaks oma armastatule kõik ning hävitaks mis tahes ohud. Skorpion kipub muutuma suhetes klammerduvaks. Armastus ei pea tegema haiget ega pea tulema kõik ja kohe. 

Ambur

Ambur on rändaja, kuid tänapäeva maailmas oodatakse sinult karjääri, lapsi ja majalaenu. Amburi pühendumise puudumine toob endaga kaasa hulganisti pooleli jäänud ettevõtmisi. Mis tundub teistele turvatundena, mõjub Amburile kui lõks. Kahjuks tähendab see, et ta jätab oma eluteel maha need, kes teda on usaldanud ja temaga arvestanud. Astu samm tagasi ja analüüsi seda objektiivselt. On sinu elu sulle midagi õpetanud? Lõpuks sa väsid uuesti alustamisest ning ootad tunnustust enda kogemuste ja tarkuse eest, kuid selleks pead sa pühenduma ennast ümbritsevale.

Kaljukits

Kaljukits teab alati, mis on sobilik ja mis mitte. Ta loob aeglaselt, kuid stabiilselt enda kuningriiki. Ta teab, et õiged suhted on oluline osa sellest. Küll aga muretsevad Kaljukitse esindajad, mida teised neist mõtlevad. See on okei, kui tunnetad enda nõrkusi ja puudusi (ning kui teised neist teavad). 

Veevalaja

Tulevikku vaatav Veevalaja ei lase tolmul tekkida ning on kannatamatu. Talle meeldib vastanduda. Selle tähemärgi esindaja jaoks on liialt ahvatlev võimalus kellegagi vaielda. Isegi kui see võitlus pole võitlemist väärt. Kuid kõik ei suuda taganeda väitlusest külma närviga, mistõttu jääb Veevalajast maha hulganisti segaduses ja pahaseid inimesi. Veevalaja ise peab seejuures taolisi väitlusi sõbralikeks vestlusteks. Õpi suunama oma energiat asjadesse, mis tõesti loevad. Ära võta kinni igast asjast, kui see võimalus tekib.

Kalad

Kalasid iseloomustab spirituaalsus, inimlikkus ja vahel ka suur emotsionaalsus. Kalad leiavad lohutust sellest, kui neile kaasa tuntakse. Nende püüded aidata ja teisi mõista viivad Kalade esindajaid tihti kokku ärakasutajatega, kuna nad ei oska öelda ei. Mõista, et keegi ei mõtle sinu tunnetele rohkem kui sina teiste omadele ning kui teised suudavad hoida tervislikku distantsi, siis suudad seda ka sina. 

Allikas: DailyMail

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles