10 moodust, kuidas oma sekselu täiustada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Siin on kümme lihtsat moodust, kuidas juba täna õhtul linade vahel paremini hullata. 

1. Tee Kegeli harjutusi

Ilmselt oled kuulnud Kegeli harjutustest. Tegemist on vaagnapõhjalihaste harjutustega, mis aitavad ära hoida uriinipidamatust ja suurendavad seksuaalset tundlikkust, mis tagab võimsamad orgasmid ja rahuldustpakkuvama seksuaalelu. 

2. Proovige midagi uut

On sul seksuaalsusega seotud fantaasiaid või huve, mida tahaksid proovida, aga ei ole julgenud? Tee esmalt uurimustööd, kas see võiks olla midagi sinule ja seejärel räägi sellest oma partneriga. 

3. Loo sobilik õhkkond

Ega romantilistes komöödiates ilmaasjata magamistoas küünlaid süüdata. Õdus keskkond aitab lõõgastuda ja sellisena on seks palju parem.

4. Tee trenni

Harrasta joogat või tee mõnda teist trenni, mis paneb su ennast oma kehas seksikalt tundma. Liiguta ennast iga päev, niimoodi tunned end oma kehas hästi ja see kandub üle ka magamistuppa. 

5. Vürtsita eelmängu

Eelmäng aitab keha vahekorra lainele häälestada ja laseb sul tegevust nautida. Proovige partneriga midagi uut, tehke näiteks teineteisele massaaži või proovige mõnda rollimängu. Eelmängu jaoks ei pea ilmtingimata alasti olema. Seksi juures on vaimne osa sama olulise tähtsusega kui füüsiline. 

6. Näita tänulikkust

Seks näitab tihtipeale ära, milline on suhe. Kui teie seksuaalelu on rahuldustpakkuv, on tõenäoliselt ka suhtega kõik hästi. Kui seks kannatab, proovige partneriga lähedusele rohkem tähelepanu pöörata. Parim viis selleks on näidata oma tänulikkust. Täna partnerit väikest asjade eest, näiteks nõude pesemise või prügi välja viimise eest.

7. Kasvata ootusärevust

Tead seda tunnet, kui ainult partnerile mõtlemine tekitab tunde, et ei jõua kojujõudmist ära oodata? Ja koju jõudes oled asjaks rohkem kui valmis? Kasuta seda meetodit aeg-ajalt.

8. Minge magamistoast välja

Viimane asi, mida me oma seksellu tahame, on rutiin. Rutiini vastu võitlemiseks tulge magamistoast välja. Kasutage näiteks kööki, vannituba, autot.

9. Kasutage seksmänguasju

Seksmänguasjad ei ole mõeldud ainult üksinda lustimiseks. Valige koos partneriga huvipakkuvad mänguasjad välja ja asuge katsetama. 

10. Maga piisavalt

Kui oled vähe maganud ja tunned ennast väsinult, on seks ilmselt viimane asi, millele mõtled. Hoolitse enda ja partneri piisava une eest. 
 

Allikas: The Everygirl

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles