Ka mehed võivad kogeda superorgasme

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Cosmopolitan kirjutab, et kui keskmine mehe orgasm kestab umbes viis sekundit, siis õige tehnika ja paraja õrritamiskogusega võid panna mehe mõnust surisema kuni 30 sekundiks.
 

Meeste superorgasm kõlab nagu linnalegend, kuid ometi tõestati hiljutises uuringus, et spetsiifilise aeglase, õrritava ja kauem kestva eelmänguga vabaneb mehe ajus kolme sorti hormoone - testosterooni, dopamiini ja oksütotsiini -, mis kõik koos kutsuvad esile pikema ja tõelist laengut andva finaali.

Mida siis selleks tegema peab? Esiteks soovitab Cosmo ajada mees pöördesse ammu enne seda, kui tegelikuks keha puudutamiseks läheb - selleks sobivad riivatud vihjed ja vilksamisi sääre või rindade paljastamine nii hommikul enne kodust väljumist kui ka õhtusöögi ajal.

Kui olete magamistuppa jõudnud, ei tohi aeglane õrritamine lõppeda - keskendu eelmängu ajal puudutustele, kasutades selleks sõrmeotsi, huuli rindu. Kuid selleks, et ta lõpuks korralikult plahvataks, ei tohi sa teda kohe igalt poolt katsuda - eriti mitte neist paigust, kust ta seda kõige rohkem sooviks.

Juba seksi ajal tasub aga imelise finaali tagamise nimel meest pikemalt erutusseisundis hoida - asja tuum peitub tema korduvas orgasmi äärele viimises ja maharahustamises. Sellist «narritamist» - viid ta plahvatuse äärele ja tõmbud siis tagasi - tuleks korrata kaks kuni kolm korda.

Loe detailsemaid soovitusi Cosmopolitani novembrinumbrist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles