Naised nõuavad terviserakenduste arendajatelt raseduse režiimi väljatöötamist

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov

«Rakendused, mis on kasutud poolele kasutajatest, on läbikukkunud,» kurdavad lapseootel naised, kes harjunud terviserakenduste soovitusi järgima.

Tehnoloogia ja teaduse kirjanik Swapna Krishna avastas, et tema terviseäpp ei arvesta ettekirjutuste tegemisel muutustega, mida rasedus kehale kaasa toob. «Ma olen juba väsinud, et mu spordirakendused karjuvad mu peale kaalu tõusu/vähese aktiivsuse pärast,» kirjutas Krishna oma Twitterisse, «oleks väga tore, kui arendajad lisaksid raseduse režiimi.»

Üsna pea ühines naise mõtetega ka teisi, kes sama muret kurtsid, kirjutab Independent. Vastavaid teavitusi ja meeldetuletusi enda aktiivsuse ja toitumise kohta ei saa ka pausile panna, võimalik on need vaid täies mahus välja lülitada. Üks naisterahvas kurtis, et pidi lõpetama oma kaalunumbri sisestamise rakendusse. Teine kasutaja kirjutas, et rakendus ei võimaldanud tal tõsta enda päevast kalorivajadust imetamise ajal.

Postitust on meeldivaks lisatud 3 päevaga üle 12 000 korra ning jagatud üle 2000 korra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles