Ole hoiatatud: see on abiellumiseks kõige halvem kuupäev

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Graham Oliver / PantherMedia / Graham Oliver

Üldiselt on hea iga päev, mil otsustate partneriga abielluda astuda. Välja arvatud üks.

Melbourne'i ülikooli teadlased leidis, et 14. veebruaril ehk valentinipäeval abiellu astumine võib tähendada halbu uudiseid. Teadlased analüüsisid üle miljoni abiellunud paari suhet ning leidsid, et just valentinipäeval sõlmitud abielud pikalt ei kesta.

Lausa 11 protsenti valentinipäeval abiellunutest on lahutanud enda liidu kõigest viie aasta jooksul, kirjutab TheSun. Pärast üheksandat abielu aastapäeva on abielu lahutanud 21 protsenti sel kuupäeval abiellunutest.

Lisaks valentinipäevale soovitatakse olla suhte osas tähelepanelikumad need paarid, kes abiellunud mõnel erilise numbrikombinatsiooniga kuupäeval (näiteks 09.09.1999). Põhjus ei peitu otseselt kuupäevas, vaid asjaolus, et selliste eriliste kuupäevade soovijad pööravad sageli rohkem tähelepanu erilisele pulmapäevale kui abielu liidule endale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles