13 kuulsat naist, kes on biseksuaalsed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Megan Fox.
Megan Fox. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / Scanpix

Armastus ei allu mõistusele ja ei küsi sugu. Mõned inimesed tunnevad, et võivad võrdselt armastada nii mehi kui naisi olenemata sellest, mis soost nad ise on. Siin on 13 naissoost staari, kes oskavad meeste kõrval ka sookaaslasi hinnata.

Aubrey Plaza.
Aubrey Plaza. Foto: Gus Ruelas/ Reuters/ Scanpix

Aubrey Plaza

Näitleja Aubrey Plaza on olnud filmilinal korduvalt rollides, kus ta ei kehasta heteroseksuaalset naist. Väljaandele Advocate intervjuud andes tunnistas ta, et on teatud mõttes androgüünne ja tal on veidi maskuliinne energia. «Ma meeldin tüdrukutele – see ei ole mingi saladus. Hei, nad meeldivad mulle ka. Ma armun nii tüdrukutesse kui poistesse. Ma ei saa sinna midagi parata,» ütles ta.

Kristen Stewart.
Kristen Stewart. Foto: Jean-Marc Haedrich/SIPA/Scanpix

Kristen Stewart

Näitleja Kristen Stewart avaldas jutusaates Ellen, et kui karjääri alguses üritas ta oma isiklikke suhteid varjata, siis tegelikult aitas avalikkuse tähelepanu tal biseksuaalsusega paremini leppida. Olles naisega suhtes mõistis Stewart, et selle varjamine jätaks mulje nagu ta häbeneks ennast ja oma seksuaalsust. «Seetõttu pidin muutma, kuidas ma sellesse avalikkuse ees suhtun,» rääkis ta. «See avas mu elu ja ma olen nüüd palju õnnelikum.»

Evan Rachel Wood.
Evan Rachel Wood. Foto: Jordan Strauss / AP / Scanpix

Evan Rachel Wood

Näitleja Evan Rachel Wood on olnud biseksuaalsuse suhtes väga avameelne ja naistega suhtes olemist intervjuudes mitu korda kommenteerinud. Seda aga alles pärast 2012. aastat, kui ta Twitteris nii-öelda kapist välja tuli. 2016. aastal sõnas Wood väljaandele Motto intervjuud andes, et biseksuaalsusest räägitakse liiga vähe ja see on kahjulik neile, kes pole oma seksuaalsuses selgusele jõudnud. «See ajab segadusse,» ütles ta. «Eriti et selle kohta on saadaval nii vähe infot.  […] Ma tahan, et inimesed teaks, et see on okei, biseksuaalsus on päris ja nende inimeste lood on olulised.»

Sara Ramirez.
Sara Ramirez. Foto: Rich Fury / AP / Scanpix

Sara Ramirez

Sarjas «Grey anatoomia» mängis näitleja Sara Ramirez aastaid biseksuaalset arsti. Alles 2016. aastal tunnistas ta avalikult, et on ka ise biseksuaalne naine. LGBTQ-aktivistina on ta Twitteris jaganud oma kogemusi ja avaldanud tuge noortele, kes võivad oma rassi, usu ja seksuaalse sättumuse tõttu sama keerulises olukorras nagu tema oli.

Drew Barrymore.
Drew Barrymore. Foto: Amy Sussman / AP /Scanpix

Drew Barrymore

Näitleja Drew Barrymore vastas 2003. aastal väljaandele Contact intervjuud andes küsimusele, kas ta peab naisi seksuaalselt ahvatlevaks vastusega: «Jah, pean küll. Täiega. Ma olen alati pidanud end biseksuaalseks… Mulle meeldib naisekeha. Ma arvan, et naine ja naine paarina on sama ilusad nagu naine ja mees. Naisega olles avastad justkui oma keha, aga läbi kellegi teise.»

Anna Paquin.
Anna Paquin. Foto: Mario Anzuoni/ Reuters/ Scanpix

Anna Paquin

Kui näitleja Anna Paquin käis 2014. aastal Larry Kingi jutusaates, uuris saatejuht, kas Paquin on mittepraktiseeriv biseksuaalne naine. Näitleja vastas, et on õnnelikult mehega abielus, kuid Larry King ei jätnud jonni ja pressis edasi: «Aga kas sa olid biseksuaalne?» Näitleja vastas, et sellest ei saa siiski minevikus rääkida. «Kas sa oled ikka heteroseksuaalne, kui sa oled kellegagi koos ja te lähete lahku või ta ära sureb? See ei takista sinu seksuaalsusel eksisteerimast. Päris nii see ei käi,» ei jäänud Paquin vastust võlgu.

Janelle Monáe.
Janelle Monáe. Foto: Anthony Behar/Sipa USA/ Scanpix

Janelle Monáe

Laulja Janelle Monáe ütles selle aasta alguses ajakirjale Rolling Stone intervjuud andes, et pidas end varem biseksuaalseks, aga kui uuris lähemalt panseksuaalsuse kohta, sai aru, et see kehtib ka tema kohta. Lisaks tunnistas ta, et oma seksuaalsuse kohta uurimine ja õppimine on tal aidanud ka avalikkuse ees välja tulla. Üldiselt peab ta aga ennast lihtsalt vabaks inimeseks.

Azealia Banks.
Azealia Banks. Foto: Chris Pizzello / AP/ Scanpix

Azealia Banks

Räppar ja näitleja Azealia Banks ei ole kunagi varjanud, et on biseksuaalne. 2012. aastal ütles ta seda ka ajakirjale Rolling Stone. «Aga ma ei taha olla see tüdruk, kes ütleb, et kõik geid tingimata omavahel läbi käivad. Vahel ütleb keegi, et «Oh, mu sõber on ka gei!» ja ma vastan: «No ja mis siis?».»

Cynthia Nixon.
Cynthia Nixon. Foto: Eduardo Munoz / Reuters/Scanpix

Cynthia Nixon

Endine «Seksi ja linna» staar Cynthia Nixon on nüüd võtnud suuna poliitikasse. 2012. aastal ütles ta väljaandele The Daily Beast, et tema seksuaalne orientatsioon ei ole tegelikult aja jooksul muutnud ja ta on kogu aeg biseksuaalne olnud. «Ma olin kogu elu olnud vaid meestega ja ei olnud kunagi naisesse armunud olnud,» nentis ta. «Aga kui see üks kord juhtus, siis ei tundunud see üldse kummaline. Ma olen lihtsalt naine, kes armastab teist naist.»

Kesha.
Kesha. Foto: Frederic J. Brown / AFP / Scanpix

Kesha Rose Sebert

Laulja Kesha ütles 2013. aastal väljaandele Seventeen intervjuud andes, et ta ei armasta ainult mehi, vadi armastab inimesi. «Asi ei ole soos. See on hinges, mis kiirgab välja teisest inimesest, kellega sa koos oled.»

Megan Fox.
Megan Fox. Foto: Young Ho / Lee Young Ho/Sipa USA

Megan Fox

Näitleja MEgan Fox avaldas 2011. aastal Esquire’ile intervjuud andes arvamust, et inimesed sünnivad biseksuaalsetena ja teevad alles hiljem ühiskonna survel alateadliku valiku. «Ma ei kahtle hetkekski selles, et olen biseksuaalne,» sõnas ta.

Rita Ora.
Rita Ora. Foto: Andrew Kelly / Reuters / Scanpix

Rita Ora

Laulja ja näitleja Rita Ora avaldas tänavu koostöös teiste kuulsate lauljannadega laulu «Girls», mille eest ta sai palju kriitikat, et jätab biseksuaalsusest vale mulje. Seetõttu avaldas ta Twitteris, et rääkis tegelikult siiralt oma lugu ja jagas reaalseid kogemusi. «Mul on olnud elu jooksul romantilisi suhteid nii meeste kui naistega ja see on minu isiklik teekond,» tunnistas ta.

Amber Heard.
Amber Heard. Foto: FGLOS / AXELLE/BAUER-GRIFFIN/MEGA/ Scanpix

Amber Heard

Kuigi näitleja Amber Heard ütles hiljuti, et tema pole kunagi kapis olnudki, ei teadnud avalikkus tema seksuaalsest sättumusest enne, kui ta 2010. aastal oma toonase sõbratari Tasya van Ree punase vaiba üritusele kaasa võttis. «Alati kui keegi kommenteerib minu kapist välja tulekut, siis ütlen ikka, et see on naljakas, sest ma ei ole kunagi peidus olnudki,» ütles ta märtsis Pride & Prejudice tippkohtumisel kõnet pidades. «Osalt ilmselt seetõttu, et ma olen väga kangekaelne ja osalt ka seetõttu, et ma ei ole kunagi tundnud, et see oleks vale.»

Allikas: Women's Health

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles