Märgid, et sa ei tohiks oma partneriga abielluda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jakub Krechowicz / PantherMedia / Jakub Krechowicz

Kui oled sõudmas (või ootad pikisilmi) abieluranda, siis ole kindel, et teed seda õige inimesega.

Sinu sõpradele ei meeldi su kaaslane

Alguses võib tunduda, et suures õnnes armastavad sinu partnerit ka kõik sinu sõbrad. Aja möödudes hakkavad praod sõprade ja kaaslase vahel paistma. See ei ole kuigi hea moodus enda elu mööda saata, kahe poole vahel rahu sobitades. Kuigi suhe on kahe inimese vaheline liit, tasub korraks tagasi astuda ning vaadata, mida teised näevad.

Sa praktiliselt anud teda endaga abielluma

See ei tohiks olla raske - veenda oma partnerit endaga abiellu astuma. Te peaksite olema sellel teemal ühel arvamusel. Kui üks tunneb end sinna tirituna, mõjub see ka suhtele ja abielule kehvasti. Sellised paarid lõpetavad tavaliselt enda ühise tee katastroofiga, sest see ei olnud mõlema soov.

Sul on suured plaanid, kuidas enda partnerit «parandada»

Kui sa ei ole oma paarilisse armunud ilma teda muutmata, süvenevad häirivad asjaolud aastatega veelgi rohkem. Inimesed on samasugused enne ja pärast abielu sõlmimist. Paarilist ei saa muuta pelgalt astudes abiellu.

Sa oled suuremas elevuses pulmapäevast kui abielust endast

Kui sa naudid vaid pulmapidu oma lähedastega, mitte abielu ennast, ära tee seda. Oleks odavam ja vähem stressirikas lihtsalt pidu pidada ilma abiellumiseta. Abiellumine on teineteisele pühendumine.

Allikas: DailyMail

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles