Ripsmetušitrikk, mida tuleb igal naisel ise järele proovida

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann / Postimees

Igasugu meigiõpetusi ja ilunippe on tänapäeval jalaga segada, Instagramis ja Youtube’is levib loetamatult hulgal nõuandeid, kuidas end meikida ja kuidas kõige paremini ripsmeid värvida. Vähe on selliseid nippe, mida saab tõesti kiita ja teiste seast esile tõsta.

Jumestuskunstnik Georgie Eisdell jagab Instagramis trikki, mis ripsmed tõepoolest rohkem esile toob. Kui tavaliselt kantakse ripsmetušš ripsmetele ettevaatlikult, suunaga alt üles, siis tema õpetuse järgi tuleb seda teha märksa rohmakamalt.

Eisdell laseb modellil silma kinni panna, surub ripsmetuši harja ripsmete vahele ja liigutab seda küljelt küljele, nii et isegi silmalaug saab tušiga kokku. Sellest pole midagi, sest ripsmetele saab nõnda palju paksema tušikihi.

Marie Claire ajakirjanik proovis seda trikki omal nahal ja pidi tõdema, et vahe tavalise tehnikaga on vaat et kahekordne. Tõestuseks saab siit näha pilti, kuidas erineb tavaline ripsmete värvimine Eisdelli tehnikast.

Selleks, et ripsmetele saada tavalisest suurem kogus tušši ja oma silmad särama panna, pane silm kinni, hoia tušiharja ripsmepiiril ja pilguta silmi nii, et ripsmed läbi harjase tungiks. Vajadusel tee seda korra veel ja värvi ripsmeid harja küljelt küljele liigutades, nii nagu allolevas videos näha.

Pärast ripsmete värvimist puhasta silmaümbrus niiske vatitikuga puhtaks, aga tee seda alles siis, kui tušš on kuivanud. Märga ripsmetušši on raskem eemaldada. Kui vaja, torka vatitikk silmameigieemaldisse. Pärast seda värvi soovi korral silmi edasi nagu tavaliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles