Miks on Kate Middletoni peas suur arm?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton 2011. aastal.
Kate Middleton 2011. aastal. Foto: Rex Features/Vida Press

Laitmatu välimusega hertsoginna Kate Middletoni peas on arm, millest paljud midagi ei tea. Kuigi arm on üsna suur, on see enamasti hoolikalt ära peidetud.

Cambridge’i hertsoginna Catherine Elizabeth Middleton on väga paksude juustega ja enamasti on need sätitud nii, et naise vasem juuksepiir on tihedamalt juustega kaetud. Fotod tema esimesest kuninglikust visiidist paljastavad aga suure armi, mida hilisematel piltidel enam nii hästi näha ei ole.

Kate Middleton 2011. aastal.
Kate Middleton 2011. aastal. Foto: Rex Features/Vida Press

In Style’i andmetel märgati Middletoni umbes 7-sentimeetrist armi pea vasemal pool juba mitu aastat tagasi, kuid esialgu arvati, et see on kuidagi juuksepikendustega seotud. Lõpuks tuli Kensingtoni paleel rahva huvi tõttu ametlikult teada anda, et Kate Middletoni arm tuleb lapsepõlves tehtud operatsioonist.

Kuna tegu on isikliku asjaga, ei olnud hertsoginna nõus oma armi lugu pikemalt kommenteerima. Siiani pole teada, miks teda lapsena opereeriti, kuid allikate sõnul olevat tegu «väga tõsise operatsiooniga».

Middleton 2018. aasta jaanuaris.
Middleton 2018. aasta jaanuaris. Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

Londonis asuva Listeri haigla kirurgi John Scurri sõnul on vähetõenäoline, et Middletonil oli kasvaja. «Ma tõesti kahtlen, et tegu oli väga tõsise meditsiinilise probleemiga ja ma arvan, et see on arteriovenoosse väärarengu ehk nn sünnimärgi eemaldamise tagajärg,» kommenteeris ta. «Arvestades selle mõõtu on tõesti tähelepanuväärne, et seda ei ole varem märgatud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles