70ndatest inspireeritud trend on tagasi ja teeb meie jalad rõõmsaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
New Yorgi tänavamood.
New Yorgi tänavamood. Foto: Vida Press

Mugavust armastavad moeinimesed saavad rõõmust hõisata, sest praegune mood soosib jälle 70ndate-hõngulist puukingade trendi. Kotad on leidnud oma koha moelavadel ja ka moemõjutajate garderoobides.

Pure Wow jagab mõned nipid, kuidas kotasid stiilipuhtalt välja kanda. Näiteks võid julgelt proovida värvilisi puukingi, mis palju tähelepanu tõmbavad. Puutallaga jalatsid sobivad suve lõppu ja sügise algusaega väga hästi, sest neid saab hästi kanda nii suvekleidi kui paksemate pükstega. Kui kotade kand on lahtine, võid vabalt sokid jalga jätta.

Pariisi tänavamood.
Pariisi tänavamood. Foto: Vida Press

Vältida tuleks üleni seitsmekümnendate stiili sukeldumast – pikad narmad ja teised retrostiilis elemendid keeravad vindi juba üle ja ei mõju maitsekalt. Kotad tulevad väga hästi esile ka tavaliste liibuvate teksapükstega, eriti kui need on heledat tooni.

Tokyo tänavamood.
Tokyo tänavamood. Foto: Vida Press

Kuna tegi on silmatorkavate ja eriliste jalatsitega, võiksid kanda pükse või seelikut, mis ei kata pahkluid ära ja toob jalanõu ilusti esile. Puukingad on küll vabaajajalatsid, kuid klappides neid siidpluusi ja elegantse jaki või moodsa kleidiga võid neid ka pidulikumal õhtusöögil kanda. Julget katsetamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles