«Pilvede all» teeb ajahüppe: kes jäävad ja kes kaovad?

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kanal 2

Juba järgmisel kolmapäeval alustab vaatajate lemmiksari «Pilvede all» oma uut hooaega. Sarja produtsent Toomas Kirss kinnitab, et toimunud on ajahüpe ning sarja sündmused jõudnud lähemale sellele loole, mida nägime aasta alguses kinodes jooksnud mängufilmis «Pilvede all. Neljas õde».

Kinodes jooksnud film jõuab vaatajani 2. septembril kell 20.00, seega ongi sarjas põnev näha, millised sündmused leiavad aset aasta enne filmis toimunut. Loomulikult tähendab ajahüpe ka seda, et ekraanile jõuab uusi nägusid. Produtsent Kirss lubab, et esimene üllatus ootab vaatajat juba avaosa esimestes stseenides. Samas ei pea vaataja kartma, et mõni tema lemmik oleks jäädavalt kadunud. «Sari on eetris olnud kaheksa aastat ja selle aja jooksul oleme näitlejatele vajadusel võimaldanud erineva pikkusega pause,» selgitab Kirss, «kellel on olnud vaja sünnitada, kes on soovinud ajutiselt keskenduda teistele projektidele.» Seega kohtume vanade ja uute lemmikutega juba nädala pärast, kolmapäeval, ikka kell 21:30, Kanal 2'e lainel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles