Sõbranna moeblogi: merel kogunesid stiilsed ja veel stiilsemad

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile pärastlõunal viis Coca-Cola stiilsed ja veel stiilsemad inimesed suve lõppu tähistama Tallinna lahele. Vaata, milliste ägedate komplektidega külalised paadipeol käisid. 

Foto: Liisbet Saue

Mari läheb sügisele vastu eriti silmapaistvate tennistega. Värvilised libilikad on põnev ja originaalne lahendus, mida saab väga hõlpsalt ka ise järele teha. Miks mitte sügise tarbeks enda lemmikutele jalanõudele natukene värvi lisada?

Foto: Liisbet Saue

Meelis ja Mari-Leen, kes peavad tuntud pereblogi Marimell, sobivad oma erksate komplektidega hästi päikesepaistelisele merele. Eraldi stiilipunktid meesterahva oranži tallaga kingadele ja naisterahva sillerdavale ning pilkupüüdvale jakile, mis kõrvarõngastega täpselt kokku sobitub.

Foto: Liisbet Saue

Lillemuster on läbi aasta hea valik ja seda ei tasuks ka sügise tulles hüljata. Minimalistliku lõikega must pluus ja klassikalised musta värvi tennised lasevad lillemustril hästi särada.

Foto: Liisbet Saue

Kihvtid lillemustrid jätkuvad! Erinevad kimonolõikelised kerged jakid on ideaalsed riideesemed suvisel ajal peale viskamiseks. Ilusa mustri toovad hästi välja klassikaline musta värvi pluus ja samas toonis aksessuaarid. 

Foto: Liisbet Saue

Punase ja sinise värvi kombinatsioon sobib merele hästi ja siidist kaelarätik on tore aksessuaar, mis klassikalisele komplektile erksust lisab. Siidirätikut võib siduda ka näiteks käekoti külge. Triibud on merele minekuks alati õige valik. Erinevad triibumustrid ja sinise värvi varjundid loovad põneva kombinatsiooni ja erksavärvilised tennised panevad komplektile punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles