See esimene kohting viib kõige suurema tõenäosusega abieluni

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Monkeybusiness Images / Panthermedia / Scanpix

Uuring on välja selgitanud parimad esimese kohtingu ideed, mis suhte tulevikupotentsiaali suurendavad.

PlentyOfFish viis hiljuti läbi uuringu, kus küsitleti rohkem kui 400 endist kohtinguäpi kasutajat, kes leidsid oma abikaasa rakenduse abil, vahendab Bustle.
 
Vastanute kogemuse põhjal oli kõige populaarsem abieluni viiv esimene kohting eine restoranis. Rohkem kui pooled äpi kasutajatest olid oma abikaasaga just niimoodi kohtunud. Populaarsuselt järgmised kohtingud olid romantiline jalutuskäik, joogid baaris, kino, kohvipaus, rannakohting, muusikafestival või kontsert, spordiüritus või jalgrattasõit ja viimasele kohale jäi 1,9 protsendiga kohting lõbustuspargis.
 
Kohtinguekspert Kate MacLean sõnab, et esimese kohtingu asukohta valides tuleb meeles pidada, et ümbrus mõjuks vestlusele julgustavalt. «Kohtingud, kus saab palju rääkida, aitavad kaaslast paremini tundma õppida ja järgmise kohtumise kokku leppimine on tõenäolisem,» selgitab McLean.
 
Ekspert soovitab valida esimeseks kohtinguks asukoha, kus oled varem käinud, sest tuttav ümbrus tekitab turvatunnet ja aitab paremini kaaslasele keskenduda. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles