15 sammu Meghan Markle'i täiusliku vormini

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anwar Hussein / EMPICS Entertainment / Scanpix

Sussexi hertsoginna on kuulus oma hea vormi poolest. Loe, milline oli Meghani toitumis- ja trennirutiin enne prints Harryga abiellumist.

Cosmopolitan on kirja pannud 15 olulist punkti Meghani trenni- ja toitumisrutiinist.

1. Ta tegi endale ise süüa

Meghan pani suurt rõhku ise toidu valmistamisele. Vähemalt korra nädalas tegi ta endale röstitud lillkapsast ja kikerherneid karripulbriga, mida ta tavaliselt armastas süüa salati kõrvale.
 

2. Ta vältis kiirtoitu

Kuigi Meghan lubas endale aeg-ajalt ka McDonaldsit ja Burger Kingi, olid need pigem väga üksikud korrad.
 

3. Ta sõi nädala sees vegantoitu

Kui Meghan veel näitlejatööd tegi, jälgis ta võtteperioodil väga oma toitumist. Esmaspäevast reedeni sõi ta vegantoitu, mis tähendab, et liha, piimatooted ja kõik muu loomne olid välistatud. Nädalavahetusel olid seevastu kõik toidugrupid lubatud. «Oluline on tasakaal,» sõnas Meghan ise.
 

4. Ta eelistas õhtusöögiks kerget proteiini

Meghani lemmikuks õhtusöögiks olid mereannid.
 

5. Ta sõi korralikke hommikusööke

Meghan alustas hommikuid kuuma vee ja sidruniga ning kaerahelbepudruga, millele olid lisatud banaanid ja agaavisiirup. Teine eelistatud hommikusöök oli smuutikauss marjade ja meega.
 

6. Tal olid põhitoiduained varuks olemas

Meghani külmikus olid alati olemas porgandid, hummus, roheline mahl, mandlipiim ja ise valmistatud chia-seemnetega puding.
 

7. Ta jõi palju vett

Meghani jaoks oli vee joomine esmatähtis. Kui ta parasjagu tavalist vett ei joonud, armastas ta väga Pellegrinot laimiga. «Su nahk ja sa ise näed parem välja, kui jood palju vett,» ütles ta.
 

8. Ta jõi punast veini

«Muidugi ma võtan klaasi punast veini,» lausus Meghan. «See on maitsev ja ma naudin seda.» Tema lemmik viinamarjasordid pidid olema Malbec, Cabernet ja Pinot Noir.
 

9. Ta sõi süsivesikuid

Meghani lemmikud süsivesikurikkad toidud olid pasta ja friikartulid. «Ma ei taha ennast nendest ilma jätta,» ütles ta. «Hetkel, mil sa ennast keelad, hakkad sa neid asju rohkem tahtma.»
 

10. Ta ei öelnud jäätisele «ei»

Hoolimata üldisest vegantoitumisest, ütles Meghan, et lubas endale vahepeal siiski jäätist.
 

11. Ta armastas smuutisid

Pulmadeks valmistudes, armastasid Meghan ja Harry juua puuvilja- ja köögiviljasmuutisid.
 

12. Ta tegi trenni õigetel põhjustel

Nagu enamik inimesi, ei jaksanud ka Meghan alati trenni minna. Sellegipoolest üritas ta endale alati meenutada, kui hea enesetunne pärast trenni on. «Peaaegu eufooriline,» sõnas ta.
 

13. Ta armastas jooksmist

«Jooksmine on alati olnud minu viis mediteerida,» sõnas Meghan. «Ma vajan jooksmist pea selgena hoidmiseks sama palju kui hea füüsilise vormi jaoks.»
 

14. Ta ei raisanud trennis aega

Jõusaali saabudes asus Meghan kohe asja kallale. «Ta ei kulutanud aega kaebamisele, vaid asus kohe trenni tegema,» sõnas Meghani personaaltreener.
 

15. Ta harrastas regulaarselt joogat ja pilatest

Eriti meeldis Meghanile Vinyasa jooga ja pilatese kohta lausus ta, et see on parim trenn, mida oma kehale pakkuda saad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles