Mida tähendab unes kallima petmine?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ivan Montero / PantherMedia / Scanpix

Unenäod võivad vahel olla niivõrd värvilised, et ajavad pea sassi. Kui näed unes, et seksid kellegi teise kui oma elukaaslasega, võib see tekitada süümepiinu ja imelikke mõtteid. Ühes võid kindel olla – sa ei ole sugugi ainus, kellega seda juhtunud on.

Ettevõtte Leesa tellitud küsitlusest selgus, et ligi 60 protsenti naistest on unes näinud oma mehe petmist. See ei ole aga asi, mille pärast üleliia muretseda, kinnitab psühholoog Karin Anderson Abrell väljaandes Women’s Health. Pigem on unes nähtu seotud sellega, mille peale sa oled päeval mõelnud ja mida kogenud.

Näiteks võib unes ekskallima nägemise tingida see, et oled temaga sel päeval juhuslikult kokku sattunud, nägid tema postitust Instagramis või käisid kuskil, kus teil oli kombeks koos käia. Dr Abrelli selgitusel on unes elukaaslase eksiga petmine pigem aju rännak tuttavasse kohta, mitte tingimata reaalne soov seda päriselt teha.

Samuti ei ole vaja põdeda, kui nägid unes, et petsid oma kallimat suvalise võõra inimesega. Ka selle põhjus võib olla suvalise nägusa mehe nägemine tänaval või televiisoris. Inimesed ikka märkavad atraktiivseid inimesi ja see võib väljenduda ka unenägudes.

Probleemiks võib unes petmist pidada siis, kui see juhtub pidevalt. Sel juhul tasub järele mõelda, kas suhe vajaks parandamist ja ehk saab partneriga rääkides oma vajadustele vastuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles