Kolm võimalust, kuidas töö juures hetkega stressi maandada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov

Kui tööl on stressirikkam aeg, on paar nippi, kuidas kiirelt stressi maandada.

Käemassaaž

Isegi, kui sa ei oska vajutada õigeid punkte, pakub käemassaaž kohest kergendustunnet ja lõõgastust. Kätesse koguneb suur pinge ning mudimine aitab neid leevendada. Et enda käsi masseerida, kasuta kätekreemi ning näpista oma sõrmeotsi paar sekundit. Hoia kätt teises käes, pane pöial vastaskäe peopesa keskele ning tee pöidlaga seestpoolt väljapoole väikeseid ringe.

Haara külma vett

See pole küll joomiseks, vaid kehatemperatuuri alandamiseks. Kui oleme stressis, vihased või endast väljas, kehatemperatuur tõuseb. Lase kraanist külma vet enda randmetele ja patsuta külma vet enda kõrvade taha. Jahutades neid piirkondi, lõõgastad sa olulisi artereid naha all.

Nuusuta tsitrust

Isegi, kui sa ei armasta apelsini maitset, lõika üks pooleks ja nuusuta tsitruse lõhna. Võid ka hoida laua ligiduses mõnd tsitruse-lõhnalist spreid või õli. Tsitruse lõhn aitab kehal lõõgastuda ja leevendada stressihormoone.

Allikas: DailyMail

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles