Video: Austraalia veteran peab nelja vabatahtlikku seksorja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Erruläinud sõjaväelane James Davis elab Austraalias New South Walesis konservatiivses Armidale’i nimelises väikelinnas mõnusat elu nelja seksorjaga, kellest üks on tema seaduslik abikaasa.

36-aastane Davis on oma kodus «patriarhaalne ülem». Majas on ka «armukoobas», kuhu mahuvad kenasti ära nii tema abikaasa, kihlatu kui kaks tüdruksõpra, kes kõik on vabatahtlikult hakanud mehe isiklikeks seksorjadeks.

«Suurpere» iseäralikust elukorraldusest ilmub järgmisel aastal telesari, mille filmimiseks mees raha kogub. Tutvustavas videoklipis selgitab 17 aastat Austraalia armees teeninud Davis, et teda nähakse enamasti negatiivses valguses. «Inimesed arvavad, et ma pean olema mingi kuritahtlik rõhuja, misogüün, manipulaator või isegi koletis,» ütleb ta. «Aga tegelikult olen ma lihtsalt mees, kes armastab nii vabadust kui pühendumist, ja ma olen küllalt õnnelik, et olen leidnud imelisi naisi, keda armastada ning kes mind vastu armastavad.»

Pärast erruminekut otsis Davis vaikse kohakese, kus saaks segamatult oma elustiili harrastada. Armukoobast kutsutakse Cadifori majaks ja sealse fetišite mängutoa uksed on ka mehe sõpradele avatud.

Davise naised vanuses 19-27 on tema sõnul erineval määral ka omavahel suhtes. Nad on andnud nõusoleku elada range režiimi järgi ning peavad seetõttu küsima mehelt luba ka näiteks tualetis käimiseks või eneserahuldamiseks. Mehe poole pöördudes peavad nad ütlema «Sir» või «Master» ning orjalikkuse sümbolina kannavad nad kaelas hõbevõru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles