«Naistejutud»: paljastame sekspoe telgitagused!

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dagmar Lamp, Kirki Kubri
Dagmar Lamp, Kirki Kubri Foto: Erakogu

Täna on Dagmar Lambil «Naistejuttude» stuudios külas vallatu pesupoe perenaine Kirki Kubri, kellega arutleme kõikidel teemadel, mis on seksuaalsusega seotult hingel.

Millised on need mured, millega Eesti inimesed sekspoodi pöörduvad, millega soovitakse abi saada? Mis on need hitt-tooted, mida ikka ja alati ostetakse - kui populaarsed on mänguasjad, dildod? Kui väga teatakse aga erinevatest geelidest-kreemidest, mis libiidot toetavad? Kes on tüüpilised sekspoe kliendid? Kuidas üldse alustada kõige selle avastamist, mida seksikal turul pakkuda on?

Ühtlasi on meil lugejatele välja pandud ka paar vallatut seksikat auhinda! Kirjutage meile kas Facebookis või dagmar.lamp@postimees.ee ja jagage oma erinevaid kogemusi, mis teil sekspoodidega on. Või ehk on teil jagada mõni hea nipp, kuidas partnerit ergutada fantaasiaradadele ja uusi huvitavaid asju buduaaris proovima? Või on ehk sul mingi huvitav vihje tootele, mis on toonud kaasa eriti erutavaid elamusi? Anonüümsus ja diskreetsus garanteeritud!

Kuula saadet ja leia meid ka Facebookist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles