Merle Jääger: noorem mees süstib naisesse energiat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Jääger.
Merle Jääger. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Kuidas saab toimida armusuhe noore mehe ja küpse naise vahel, uuris Õhtuleht mitmetelt Eesti tuntud naistelt, sealhulgas näitleja ja luuletaja Merle Jäägerilt ehk Mercalt, kes naudib praegu kooselu 15 aastat noorema kallimaga.

Jäägeri arvates on juba loodus asjad sedapidi sättinud, et naine peaks mehest vanem olema, kuna tavaliselt elavad naised meestest kauem ja ka nende võimekus ning soov seksida püsivat üldiselt kõrgema eani. «Kui ma olen teatud eas naisterahvas ja ilgelt tahaks, aga mees on minust vanem, siis issand tule appi – peangi nüüd vibraatori peale jääma?» laiutas ta käsi.

Äsja 46-aastaseks saanud Mercale pole kunagi olnud probleemiks valida elukaaslaseks endast mitu aastat või isegi kümneid aastaid nooremaid mehi ning mingeid erilisi probleeme tema kogemuse põhjal sellistes suhetes küll ei esine: «Minu meelest on absoluutselt igas koosluses probleemid ja ausalt öeldes olen minagi näinud küllalt situatsioone, kui mees on küll vanem, aga ikkagi on tal oma noorema naisega ema-poja suhe.»

«Olen visuaalselt tähele pannud, et kui on n-ö traditsiooniline suhe, kus mees on tükk maad naisest vanem, siis vananeb see naine kiiremini,» rääkis Jääger ning lisas, et noorem mees süstib aga naisesse nooruslikku energiat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles