Anu Saagimi soovitused algajale lumelaudurile

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim; "Olen üle prahi!"
Anu Saagim; "Olen üle prahi!" Foto: Erakogu

Meelelahutusportaali Elu24 juht Anu Saagim tõi välja mõned soovitused algajale lumelaudurile.

Saagim soovitab

• Kiirusta aeglaselt! See kehtib ka neile «algajatele», kes mäel juba teist või kolmandat hooaega ja tunnevad end – noorte slängi kasutades – prodena. Olen isegi sellesse ämbrisse astunud ja pärast nädalaid julmi sinikaid tohterdanud.
• Põhiline nõks tasakaalu saavutamiseks on, et tuleb võtta n-ö potilistumise asend ja kanda samal ajal keharaskus ette. Mõnele glamuuritarile võib see tunduda võõrastav, kuid uskuge mind – te näete välja nagu professionaal!
• Pisike hõõgvein või kakao kalvadosega kulub mäel marjaks, kuid soovitan alustada limpsimisega päeva teisel poolel. Muidu tuuakse teid mäelt alla mootorkelguga või maandute mäejalamil oma õrnadel tuharatel. Kõige tüütumad ongi mõned napsitrallid, keda tahaks lausa mäe peal sudida, aga pole keppe, millega seda teha.
• Lumelaual liuglemine on mulle andnud tohutult julgust ja enesekindlust. Ja mis kõige toredam – iga kord lumelauda alla kruttides tunnen end 25-aastasena!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles