3 asja, mida mitte kunagi mehele öelda (1)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

«Ma võiksin kirjutada terve raamatu ebaatraktiivsetest asjadest, mida mehed sulle ütlevad, aga nii ma ütleksin sulle juba midagi, mida sa niigi tead,» ütleb kohtinguekspert Matthew Hussey. Selle asemel on ta kokku pannud lühikese abistava nimekirja lausetest, mida ükski mees ei taha kuulda.

Esimene asi, mida mehele mitte kunagi öelda

Sa küsid mehelt mingi asja kohta, mis on talle oluline, olgu selleks töö või miski muu. Hussey toob enda näite, mida ta võiks selle peale öelda: «Oh, ma ei tea, ma alustasin ettevõttega, mis jõustab naisi nende armuelus...»

Ja sinu vastus on: «Ah, see on nii nunnu!»

Nunnu?! Ükski mees ei taha kuulda, et eluala, mis on talle oluline, on «nunnu».

Teine asi, mida mehele mitte kunagi öelda

«Sa oled nii naljakas, kui sa tantsid.»

Meestel on Hussey sõnul niigi raske hakkama saada elegantsust nõudvate asjadega nagu tantsimine ja kui sa ütled talle, et ta näeb seda tehes naljakas välja paneb see teda tundma, et ta ei saa end sinu seltskonnas lõbusalt ja spontaanselt väljendada. Kõik, mida sa saavutad, on see, et ta tõmbub endasse.

Kolmas asi, mida mehele mitte kunagi öelda

Mees ütleb, et ta pole midagi näinud või midagi teinud või siis ei tea, kuidas üht või teist asja teha. Näiteks filmidest rääkides avaldab ta, et pole kunagi «Pulp Fictionit» näinud.

Selmet öelda «Kas tõesti? Me võiks seda koos vaadata!» ütled sa: «Appi, kuidas see võimalik on? Sa pole kunagi seda näinud?! Kas sa teed nalja?!»

Nüüd ei tunne mees enam sinuga sidet, vaid tunneb end lihtsalt lollisti.

Muid Hussey kohtingu- ja suhtenõuandeid leiab tema koduleheküljelt How to Get the Guy.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles