Kuidas tuua kuum puhkuseseks koduseinte vahele?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui sinu viimane suurepärane seksikogemus pärineb puhkusereisi ajast, on see artikkel midagi sinu jaoks. Puhkusereis mõjub inimestele tavaliselt üsnagi vabastavalt - igapäevarutiinist ja -kohustustest eemal olles suudame end hoopis teistsugusesse meeleollu viia.

Paraku pole alati võimalik hea seksi nimel puhkusele sõita, kuid see ei tähenda, et kvaliteetset seksi ei võiks ka koduseinte vahel nautida, kirjutab idiva.com ning toob ära kuus nõuannet, kuidas seitsme maa ja mere taga kogetuga võrreldavat vürtsi oma igapäevaellu tuua.

Lülita end välja muust maailmast

Psühholoogiliselt mõjub puhkusereis nii, et suudame jätta oma igapäevamured selja taha, lõõgastuda ning lõbutseda. Et kogeda midagi sarnast, lülita alustuseks välja oma kallis mobiiltelefon. Ei mingeid kõnesid, SMSe või netis surfamist. Näiteks üks õhtu-öö nädalas võiks olla täielikult tehnoloogiavaba.

Saada lapsed ära

Võid saata lapsed kinno filmi vaatama või mis veelgi parem, korraldada neile ööbimine sõprade või vanavanemate juures. Sel moel on teile kahele tagatud täielik privaatsus - ilma, et peaksite pidevalt muretsema, ega lapsed ootamatult tuppa sisse ei marsi.

Muuda ümbrust

Muuda oma kodu romantilisemaks - kasuta troopilise lõhnaga küünlaid ja pane mängima seksikas muusika. Kasuta lõhnu, värve, afrodisiaakumeid ja kõike muud, mis soodustab vallatut meeleolu. Proovige seksi kohtades, mida te pole kunagi proovinud. Duširuum, köök, külaliste magamistuba või koguni garaaž - kõik, mis on ebatavaline, teeb asja teie jaoks põnevamaks.

Alusta varakult

Üks põhjustest, miks seks on puhkusereisi ajal nii hea, on võimalus korralikult välja magada. Kui jääte reede õhtul koju ning tühistate laupäevahommikuks tehtud plaanid, saavutate sama tulemuse. Minge varakult voodisse (mis ei tähenda, et peate kohe magama jääma!) ning jääge järgmisel hommikul sinna kauemaks vedelema...

Võta erootilisi riske

Eksperimenteerige - proovige uusi asendeid, mänguasju jms. Laske end vabaks ja olge seiklushimulised. Teisisõnu, käituge nii, nagu oleksite puhkusel.

Asuge tihedamini asja juurde

Veel üks põhjus, miks puhkuseseks on hea, on see, et seda on tavaliselt palju. Kuid sedagi annab kodus järgi teha - ehkki võib tunduda, et aega pole selleks nii palju. Mida rohkem seksite, seda seksikamana end tunnete ning seda rohkem seksi te mõlemad jälle tahate….

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles