Emma-Leena Kogeril pole kallima jaoks aega

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega kolmas saade; Ott Väli ja Emma-Leena Koger
Tantsud tähtedega kolmas saade; Ott Väli ja Emma-Leena Koger Foto: Tiit Mõtus

Gustav Adolfi gümnaasiumi abiturient, ehitusfirma Koger & Partnerid omaniku Andres Kogeri tütar Emma-Leena (18) tunnistas Kroonikale antud intervjuus, et tantsusaates osalemine ei mõju läbisaamisele kallimaga kuigi hästi.

«Ma ei tea, kuidas Otil (Emma-Leena tantsusaate partneril, GAGi ühiskonnaõpetuse õpetajal Ott Välil - toim.) lood on, aga minu suhe kannatab küll treeningute intensiivsuse tõttu.

Ka mu eelmises suhtes tekitas ajapuudus probleeme. Tülid tekkisid pisiasjadest ja sellest, et ma pidevalt ära olin. Mu uus suhe on veel liiga värske, et sellest rääkida, aga tundub, et sama skeem hakkab korduma - mul lihtsalt ei ole aega!» rääkis Emma-Leena.

Neiu tõdes, et tema kõrval peab olema inimene, kes oskab tema elutempoga arvestada. «Ta peab tajuma, et ma annan trennides endast maksimumi, tantsin kas või nii kaua, kuni süda on paha ja pilt tahab taskusse minna, aga alla ei anna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles