Reklaamijuhist joogaõpetajaks

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Õed Ereli (30) ja Gerli (34) Järv loobusid poolteist aastat tagasi prestiižikast ja tasuvast tööst reklaaminduses ning läksid Taisse joogat õppima, kirjutab ajakiri Naised.

Nüüdseks on noored naised juba ise mitte ainult agarad joogategijad, vaid enda sõnul ka ainsad Eestis, kes oskavad õpetada peale traditsioonilise ashtanga vinyasa jooga ka rocket vinyasa I, II ja III seeriat, mille looja on kuulsa joogaguru Pattabhi Hoisi õpilane Larry Schultz.

Gerli tunnistab, et reklaamijuhina töötades jõudis ta lõpuks selleni, et igal hommikul end tööle asutades kulus ligi tund enese motiveerimiseks ja vaimseks turgutamiseks.

«Olin ikka üsna madala enesehinnanguga, väga enesekriitiline ja kahtlesin oma võimetes. Lõpuks olin tühi, ei teadnud, kuhu edasi minna,» meenutas Gerli aega, kui tuli arusaamine, et töölt tuleb lahkuda.

Otsustanud kõigest vanast vabaneda, müüs Gerli maha ka oma korteri - tal õnnestus saada selle eest summa, mis kattis pangalaenu ning pisut jäi ülegi.

Õed alustasid kohe aktiivselt joogatreeningutega, lootes, et see aitab iseennast üles leida ning mõista, mida nad tegelikult tahavad. Ereli sattus kuulutusele, mis viis nad ashtanga-jooga juurde, ja Gerli leidis Tai koolituse kuulutuse.

Mitte niivõrd soov õpetajaks saada, vaid pigem soov kiiremini joogas areneda viiski õed ashtanga vinyasa õpetajate koolitusele Taisse. «Tagantjäele võime öelda, et kõik liigub õiges suunas, kui sa oskad kuulata oma sisemist häält. See koolitus oli meie jaoks ainuõige samm ja muutis meie elu põhjalikult,» meenutas Gerli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles