Vanglafoto tõi naisele eduka äri

Angela Blumkvist
, Tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui 19-aastane Marshala Perkins marihuaana omamise eest kinni peeti, ei osanud ta arvatagi, et see talle eduka äri toob.

6. veebruaril pidas politsei kinni 19-aastase Marshala Perkins kahe grammi marihuaana omamise eest. Politseijaoskonnas tehtud fotot levitas Twitteri konto Mugshot Baes, mis tegeleb kriminaalsete naiste piltide jagamisega. Kiirelt kogus Perkinsi pilt üle 11 000 meeldimise, kirjutab Independent.

Noor naine tegi enne kinnipidamist enda Facebooki lehele meikimisõpetuste videosid ning just Perkinsi enda meik kinnipidamisfotol oli see, mis sotsiaalmeedias suurt tähelepanu tõmbas. Mitmed kommenteerisid, et ootavad pildil oleva meigi õpetust, imetlesid tema lauvärvi ja stiili. Tingimisi vangistuse ja rahatrahvi saanud Perkins vabanes järgmisel päeval ning avastas sotsiaalmeedias suure hulga jälgijaid.

Üks jälgijatest kontakteerus Perkinsiga ning pakkus noorele naisele võimalust luua omanimeline kosmeetikabränd. Neiu ise naudib sündmusi ning tunnistab, et ei osanud taolist edu oodata. Hiljuti lisatud postituses paljastas Perkins, et peagi on oodata põnevaid uudiseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles