Nelja-aastane sotsiaalmeediastaar teenib ühe postitusega Eesti miinimumpalga

Angela Blumkvist
, Tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

Piper Seymour pole tavaline sotsiaalmeediastaar. Jahmatavaid summasid teeniv neiu pole veel kooliealinegi.

Piper oli kõigest kuuekuune, kui ema talle eraldi Instagrami konto lõi. Armsast beebist levisid pildid kiiresti ning mitmed fännid asusid noore neiu sotsiaalmeediat jälgima. Ema Kerry sõnul kuulis ta beebikontodest oma vanimalt, 16-aastaselt tütrelt.

Põhirõhk on ema sõnul alati olnud moe näitamisel, kuna pisike Piper oli algusest peale kaamera ees loomulik. Nende konto ei saanud üleöö populaarseks, kuid tänu igapäevastele postitustele hakkas nende auditoorium kasvama ning brändid hakkasid saatma riideid ja aksessuaare. Täna teenib pisike staar ligi 500 eurot ühe postitusega, mis promob neile saadetud tooteid.

Kõiki pakkumisi pere siiski vastu ei võta. Kerry ütleb ära kosmeetikast ning toitudest, mida nad ei söö. Piperi jälgijaskonna moodustavad peamiselt naised vanuses 22-52. Ajaga on koondunud rohkem tähelepanu ka teistele pereliikmetele, näiteks Piperi vanemale vennale Joshile, kirjutab DailyMail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles