Uuring: meestel pole aimugi, palju naised tegelikult seksivad

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Monkeybusiness Images / PantherMedia / Monkeybusiness Images/Scanpix

Võiks ju arvata, et tänapäeval liigub informatsiooni palju ning inimestel on seetõttu täpsem ettekujutus, kui palju tegelikult seksitakse. Uuring lükkab aga selle ümber.

Ipsos korraldas uuringu, et teada saada, kui hästi inimesed sellega kursis on. Selgus, et eriti meestel puudub selge arusaam, kui palju inimesed keskmiselt seksivad.

Inimesed nimelt arvavad, et keskmine naine vanuses 18-29 seksib 22-23 korda kuus, samas kui naised tegelikult ise on teada andnud, et seksivad keskmiselt viis korda selle perioodi jooksul. See on rohkem kui neljakordne erinevus.

«See on huvitav, et väärarusaam on nii sügav,» ütles Ipsose esindaja Buzzfeedile. «See näitab eriti hästi, kui vähe mõistavad mehed naise seksuaalsust.»

Ka pakkumised meeste seksielu kohta pandi mööda, kuigi mitte nii drastiliselt. Arvati, et 18-29-aastased mehed seksivad kuus 14 korda, samas kui mehed ise ütlevad, et pigem on see arv neli korda kuus. Ka ei teadnud naised teiste naiste kohta väga täpselt, pakuti, et see number jääb 12 kanti.

Muidugi tasub uuringusse suhtuda teatava skepsisega, kuna uuring ei võtnud arvesse suhtestaatusi ja erinevusi elustiilides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles