Tuntud näitleja soovitab fännidel end ilu nimel mürgitada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Joel C Ryan / AP

Ilu nõuab ohvreid. Kui kaugele on aga kuulsused nõus minema, et kaunis välja näha?

Gwyneth Paltrow on teeninud enda iluteemalise veebilehega 19 miljonit naela. Tema edukas leht reklaamib erinevaid ilutooteid, millest suur osa on fännide poolt kahtluse alla seatud, kirjutab DailyMail. Ühe ilunipina soovitab Paltrow end mesilastel nõelata lasta.

Apiteraapiaga tuli naine avalikkuse ette 2016. aastal. Paltrow teatas, et on kõigele avatud ning lasi end muuhulgas armide ja põletiku vastu mesilastel nõelata. See äärmiselt valus alternatiivravi meetod on tekitanud paljudes õudu. Enda portaali Goop artiklis kirjutas ta, kuidas kasutas mesilasmürki, et ravida vana vigastust. 

Näitlejanna sõnul võttis protseduur aega ligi viis tundi. Los Angelese salongi töötaja võtab näpitsatega mesilase, asetab kliendi nahale ning ärritab mesilast piisavalt, et ta nõelaks. Raviarstid taolisesse ravimeetodisse hästi ei suhtu. 2015. aastal hoiatasid arstid, et mesilaste nõelamine võib sageli lõppeda hoopis vastupidise reaktsiooniga ning tuua kaasa endaga põletikku, paistetust ja allergilisi reaktsioone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles