Kõmuleht The Sun selgitab, miks mehed üksikemadega deitida ei taha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears ja pojad Sean Federline ja Jayden James Federline
Britney Spears ja pojad Sean Federline ja Jayden James Federline Foto: Media Punch/Unimedia/SIPA / Media Punch/Unimedia/SIPA

Mehed pihivad, et ei soovi deitida üksikemasid, sest nende kehad on rikutud ja nad maksavad rohkem kui prostituudid, vahendab The Sun. Tabloid tõstatab ka kohe küsimuse, milline naine võtaks endale selliste radikaalsete vaadetega mehe? 

Kolmas argument, mis mehed esitavad, on see, et nende naiste lapsed jalutavad tihti just siis tuppa, kui nemad seksivad. Ning tegelikult tunnevad mehed end nende laste kõrval teisejärgulistena.

52 aastane Jonathan Cass on olnud kolm aastat vallaline, aga väldib üksikemasid kui tuld. Mees leiab, et lapsed röövivad ära tema romantilise spontaansuse. «Ma ei saa öelda, et pakime asjad kokku ja läheme koos ära, kui naisel on lapsed,» kurdab mees, mõlemata sellele, et seda plaani ei saa ta naise töö, kooli või muude realistlike tegurite tõttu niikuinii ellu viia. «Ma ei soovi, et naine otsiks oma lapsele isakuju,» lisab Cass.

45 aastane Paul Dakers ei soovi aga oma raske vaevaga teenitud raha kulutada naise tüütutele lastele. «Mind lihtsalt väsitab juba see, kui naine oma lastest räägib,» ütleb mees ja tunnistab, et on isekas.

USAs on 2 miljonit üksikvanemait ja 91 protsenti neist on naised. Staar-üksikvanemad nagu Britney Spears, Kate Hudson, Louise Redknapp ja Kate Hudson on avalikult rääkinud oma kogemusest. Loomulikult on uus suhe keerulisem, aga võimatu see siiski ei ole, kui mängus on tõeline armastus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles