Ainulaadne võimalus: igaüks võib saada rolli menusarjas «Pilvede all»

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirje
Sirje Foto: Kanal 2

Vaatajate lemmiksarja «Pilvede all» 17. hooaja võtted kestavad juba mõnda aega ning üheks peamiseks võttekohaks on endiselt Haapsalu. Kui vaataja on juba harjunud sellega, et linnakeses on peamiseks intriigide tekitajaks Sirje, siis uuel hooajal tasub valmis olla millekski ootamatuks.

Sirje näitab end täiesti uuest küljest ning üllatab seekord hoopis positiivselt! Nimelt on Pireti, Mari ja Kertu ema leidnud endale uue väljakutse ja tegutseb Haapsalus giidina. Sirje korraldatud tuurid on nii populaarsed, et grupid sõidavad Haapsallu üle Eesti ja loomulikult teab sõnakas ja värvikas giid, kuidas oma uuest ärist maksimaalselt kasu lõigata.

Nii jagub Sirje tegemistesse talle omaselt teravust, huumorit ja ootamatuid olukordi. Loomulikult on ka neid, kes Sirje edu kadestavad, kuid naise lähedastel on küll põhust tema üle vaid uhkust tunda.

Kes aga 13. augustil Haapsallu satub ja näeb «Pilvede all» võttegruppi Sirje juhatamisel mööda linna kulgemas, astugu julgelt ligi. Saate turistina kindlasti rolli!

«Pilvede all» uus hooaeg alustab teleekraanil juba septembris, ikka Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles