«Naistejutud». Mida teha, kui seksiisu ära kaob? (4)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna arutavad «Naistejuttude» stuudios Kristina Herodes ja Dagmar Lamp horoskoopide ja sodiaagimärkide üle, kuid lõpuks jõuab jutt ikka kuidagi libiidodeni.

Kõigepealt võtavad Kristina ja Daki ette oma selleaastased horoskoobid ning vaatavad, kui palju ennustatust on praeguseks täppi läinud. Armuelu sektsiooni jõudes lähevad aga asjad kuumaks ning teemaks tuleb libiido. Mida teha kui seksiisu madalaks kisub? Mida see üldse tähendab, mis võib olla selle põhjuseks? Ja, mis peamine, kuidas olukorda muuta?

Podcast, millele Daki saates viitab, on «This Is Why You're Single» see episood. Netflixi stand up lindistus «Iliza: Elder Millennial» on šõu, millele Daki saates (vale nime kasutades, vabandust!) viitab. Sõbranna aastahoroskoopi saab lugeda siit. Kui palju sinul täide on läinud? Lisaks teeb Kristinka inimkatset ning muudab oma Instagrami avalikuks. Vaata siit!

Kuula saadet, tule ka Arvamusfestivalile «Naistejuttude» otselindistusele ja leia meid Facebookist!

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles