Pühapäeval toimub Tammelinnas taaskordne kodukohvikutepäev

Kairi Oja
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammelinnas korraldatakse pühapäeval taas kodukohvikutepäeva
Tammelinnas korraldatakse pühapäeval taas kodukohvikutepäeva Foto: SCANPIX

Pühapäeval, 5. augustil avavad Tartus Tammelinnas taas oma uksed ühtekokku 26 kodukohvikut. Ürituse populaarsust kinnitab üha kasvav osalejate arv.

Kel nädalavahetuseplaanid tegemata, sel tasub kaaluda vähemasti pühapäeval Tartusse-sõitu - toimub taaskordne Tammelinna kodukohvikutepäev. Üritus toimub koostöös Tartu toidu- ja veinifestivaliga ning tänavune on juba kolmas kord. 

Tammelinna Seltsi esindaja ning ürituse üks eestvedajaist  Henry Narits loodab, et osalejate arv jääb ka sel korral vähemasti samale tasemele kui mullu - 3000 – 3500 külastajat. «Eelmistel aastal toimunud ürituse ajal olid kodukohvikud lisaks Tammelinnale veel Karlovas ja Ihastes.

Ma usun, et see on suureks tunnustuseks varasemate aastate kohvikupidajatele, et seekord on sündmus ainult Tammelinnas. Teisalt on see ka vastutus,» kostab Narits.

Kodukohvikutepäeva avavad väntorelid, kes tulevad kell 11.00 mängima Tamme kooli ja Tamme staadioni vahelisele tammepuude alleele, et anda Rahvusvaheliste väntorelite suvepäevade raames tunniajane kontsert.

Üritus tõmbab ligi ka tuntud tartlasi – näiteks Kolme Õuna kohvikus vestab teatrijuttu lavastaja ja näitleja Tanel Jonas. Kodukohvikute päev kestab kuni 17.00-ni ning on ühtlasi ka festivali lõpp-punkt.

Osalejate nimekiri on kirju nagu rahvariidevöö ning valikut peaks jaguma igale maitsele.  

Külastajaid ootavad:

1. Annabelle 2. Armas Emily 3. Heategevuslik lastekohvik "Jupp kõige paremat suitsuvorsti vol2" 4. Hullud Sugulased 5. Kahvel 6. Karini kodukohvik 7. Kenzo kohvik 8. Kodukohvik Boheem ja Ingligalerii 9. Kolm Õuna 10. Kristliku kooli kohvik 11. Kukulind 12. Lemmatsi amps 13. Memme Kakuke & CO 14. Mõnus kõhutäis 15. Nööp 16. Pedaja Burger 17. Priidu burksid Iida aias 18. RampsiAmps 19. Riia 30 koduaiakohvik 20. Retrokohvik Silvia 21. Säde 22. Sireli Haikukohvik 23. Šokolaadikohvik 24. Tagala kohvik 25. Toimekad Täpid 26. Uugenland

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles