Kõige tervislikum salakoht saarel

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pošeeritud muna lõhega.
Pošeeritud muna lõhega. Foto: Kristina Herodes

Tõtt-öelda olen ammu unistanud söögikohast oma koduaias, kus saaks pakkuda just seda kraami, mida ise kõige rohkem armastan. Ja rookida menüüst välja kogu selle saasta, mida ma ei söö. Kuid elutervelt laisa ja parasjagu tuulepäise inimesena pole ma siiani ajutisest kohvikust kaugemale jõudnud. Õnneks on mõni veidi kangema karakteriga saare naine võtnud kätte ja oma idee ka teoks teinud! Good Mood Food on just selline koduaiakohvik Kuressaares. Uhke värk, mis?

Salajane aiakene, kust tuttavate sõnul head sööki saab, pole just ülearu kaugel. Aga mandrielust rikutud poolsaarlane seda siiski päris kogemata üles ei leia – pead teadma, kuhu nurga taha keerata ja millisest väravast sisse pugeda. Paigale pihta saamise muudab keerukamaks ka tõsiasi, et tegu on varaste sööjate kohaga, mis juba kella neljast kinni läheb. Nii et esimesel korral me õigeks ajaks rannast tagasi ei jõuagi, kuid teisel katsel läheb õnneks.

Üks paljudest lillelistest nurgakestest kohvikuaias.
Üks paljudest lillelistest nurgakestest kohvikuaias. Foto: Kristina Herodes
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles