Vanus on kõigest number! Need 50+ Instagrami-staarid teevad noortele silmad ette

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Instagramist on kujunenud mõjutajate pärusmaa ja kuigi suur osa kõnealustest on kahekümnendates aastates noored naised, kes jälgijatega oma elustiili valikuid jagavad, leidub ka terve hulk 50+ vanuses naisterahvaid, kes oma julgete moevalikutega meile kõigile inspiratsiooniks võiksid olla.

FashionMagazine on toonud välja vinged naised, keda Instagramis jälgida.
 

Lyn Slater @iconaccidental

Lyn Slater on ülikooli professor, kes hakkas oma elustiili blogi Accidental Icon pidama 2014. aastal, otsides sarnaste huvidega mõttekaaslasi. Tema kuulsus sai alguse New Yorgi moenädala ajal, kui ta sealsetele fotograafidele Chaneli kotti ja Yohji Yamamoto kostüümi kandes silma jäi. Lyn on väga oskuslik kombineerija, miksides trendiesemeid tavapäraste klassikutega. 
 

Grece Ghanem @greceghanem

Grece Ghanem on Montrealis tegutsev personaaltreener, kes hakkas oma moevalikuid Instagrami vahendusel jagama alles hiljuti, saades innustust oma
22-aastase tütre käest. Grece kannab ühtmoodi hästi välja nii minimalistlikult lihtsad komplektid, kui ka erksavärvilised pilgupüüdjad. 
 

 

Feeling sky blue?

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem) on

Sarah Jane Adams @saramaijewels 

Sarah Jane Adams on ehtekunstnik, kes on vananemisest loonud seikluse, kasutades häshtägi #mywrinklesaremystripes. Sarahi stiil on boheemlaslikult vaba. 
 

Colleen Heidemann @colleen_heidemann

Colleen Heidemann on California päritoluga, Bangkokis üles kasvanud ettevõtja, kelle erakordne stiilitaju jäi 2011. aastal silma moeblogija Ari Seth Cohenile, mispeale naisest tema muusa sai. Colleeni stiil on silmapaistev ja tema motoks on «kui mitte praegu, siis millal veel».
 

Suzie Grant @alternativeageing

Suzie on Inglise päritoluga toitumisspetsialist, kellel on suurg kirg ka moe vastu. Ta peab blogi Alternative Ageing, kus ta jagab nii toitumisalaseid teadmisi kui ka oma moevalikuid. Suzie stiili puhul tasub tähelepanu pöörata tema uhkele päikeseprillide kogule.
 

 

Looking very happy ‘cause I’m wearing my new shirt bought in Amsterdam @fabiennechapot to clash majestically with my retro 50s pedal pushers from @hellbunnyofficial. Do you like a classy clash print? . . That awesome necklace was found @sfmoma in the shop, the sandals are from @moshulushoes and I’ve backcombed my hair - Oh and we’ve just had the most delicious meal @theivybrighton Lovely @thestylishwoman gave me the headscarf when we got together in Melbourne. Isn’t our community just the best! Reasons to be happy ? Thank you @archie_bakes for the photo? . . . #vintagesunnies #moshulu #lovesummertime #greyhairdontcare #fashionover50 #over50style #styleover50 #over60style #fashionover60 #agelessstyle #agelessfashion #stylewithasmile #iwillwearwhatilike #vintageladyvintagestyle #positiveageing #advancedstyle #ageing #aging #olderwomen #embraceage #ageisjustanumber #styleatanyage #ageamazing #60isthenewfierce #foreverfierce #thestylishwoman #myhellbunny #mymoshulu

A post shared by Alternative Ageing (@alternativeageing) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles