Loe, kuidas hoiab end kaunis vormis Kate Middleton

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: George Rogers / SIPA / Scanpix

Briti kuningliku pere liige Kate Middleton naudib aktiivset eluviisi ja hoiab head figuuri järgides igapäevaselt ranget dieeti. Middletoni menüüsse kuulub toortoit ning suure valgusisaldusega ja süsivesikutevaesed road. 

Kate Middleton alustas enne pulmasid, pärast laste sünnitamist Dukan-dieediga. See dieet on levinud modellide ja kuulsuste seas ning selles on proteiinirikkad ja vähese süsivesikute sisaldusega toidud, täisterajahust sai, juur- ja puuviljad, vahendas The Sun.

Middleton sööb enamasti töötlemata toortoitu ning tema sõnul on ta järginud sellist dieeti juba neli aastat. Middletoni lemmikroaks on cheviche, mis koosneb toorest kalast, mis on cured tsitrusviljades. Middleton sööb nädalas vähemalt korra toorest kala ja see aitab kaalu hoidmisele kaasa. Samas tuleb end vahel ka premeerida ning Middleton naudib sellistel päevadel head pitsat. 

Tervisliku toitumise kõrvalt aitab Middletonil kaunist figuuri säilitada ka sportimine. Middleton on ka aktiivne liikuja, tema lemmikharrastusteks on sörkjooks, koertega jalutamine, matkamine, ujumine ja sõudmine. Samuti on Middleton ka hea suusataja ja tennise harrastaja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles