Vaata ja võrdle: pluss-suuruses modelli peetakse Meghan Markle’i teisikuks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval 37. sünnipäeva tähistav Meghan Markle on jätkuvalt tähelepanu keskpunktis. Tänu tema tähelennule on oma karjäärile hoo sisse saanud ka tema teisikud. Üks neist on kurvikas modell Erica Lauren, kes vaatamata suuremale kehakaalule näeb välja nagu prints Harry abikaasa.

Californias elav Erica Lauren sai üleöö kuulsaks, kui Inglise moebränd Simply Be palkas ta aasta alguses oma pruutkleitide reklaamnäoks. Fotodel poseeris Lauren erinevates klassikalises stiilis pruutkleitides ja kandis soengut, mida võiks vabalt kanda ka Meghan Markle, edastab Stylecaster.

 

A post shared by Erica Lauren M (@theericalauren) on

Kuigi kollektsioon läks müüki just enne kuninglikku pulma, ei olnud teisiku kasutamine Simly Be kommunikatsioonijuhi Arieta Mujay sõnul esialgu taotluslik. Casting’ul leiti aga, et Erica Lauren on brändi modelliks just õige valik. «Kuna me oleme Briti moebränd, mõistame väga hästi kuningliku pulma ümber toimuvat melu,» selgitas Mujay teisiku valimist oma modelliks. «Nende sarnasus oli esmapilgul ilmselge, mistõttu oli see tema palkamise juures üks faktor. Kõige olulisem oli aga ikkagi see, et ta on kurvikas tüdruk ja fantastiline modell.»

Pole kahtlustki, et Meghan Markle ja Erica Lauren on väga sarnased. Mõlemal on tume oliivikarva nahk, tumepruunid pikad juuksed, tedretähnid, kõrged põsesarnad ja kaval naeratus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles