Ester Kannelmäe: tervislikumat sorti E-ained

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ester Kannelmäe.
Ester Kannelmäe. Foto: SCANPIX

Ajakirja Anne & Stiil peatoimetaja Merle Liivaku lapsehoolduspuhkusele suundudes tema töökohustused üle võtnud Ester Kannelmäe kirjutab oktoobrikuises peatoimetaja veerus, et viimased pool aastat on temalt pidevalt küstud, kuidas ta hakkama saab ja kas on väga hirmus.
 

«Mis siis juhtus, et varasemate jututeemade asemele saabus see ainuvalitseja?» küsib Ester. Ning lisab, et mõtles enne uue töö vastuvõtmist kaua, kas temas on reaalselt olemas omadused, mida ühe väga hea ajakirja juhtimiseks vaja.

«Tegin nii, nagu sotsiaalteadlaste sõnul teeb suurem osa naisi, kui neile pakutakse ametikõrgendust - nad analüüsivad situatsiooni läbi ja lõhki ning otsivad üles kõik põhjused, miks nad EI SAA uuel positsioonil hakkama (erinevalt meestest, kes enamasti lihtsalt võtavad töö vastu ja asuvad asja kallale). Abiks tulid tervislikumat sorti E-ained: Eneseusk, Entusiasm ja valmidus Eneseületusteks! Ja teadmine, et boss ei pea olema «kuri tädi», kes muudkui kamandab ja käseb, poob ja laseb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles