Auhinnamäng: jaga enda ja oma sõbrannade pöörasemaid seikluseid

Angela Blumkvist
, Tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Mis on kõige naljakamad, hulljulgemad või pöörasemad seiklused, mis oma sõbrannadega läbi olete elanud? Pane need kirja ja saada meile! Auhinnaks pakume vastu hulganisti inspiratsiooni järgmisteks seiklusteks.

Peagi esilinastub üle Eesti naiselik märulikomöödia «Spioon, kes mu hülgas», mis tõmbab pahandustesse kaks head sõbrannat ning saadab nad peadpööritavatesse seiklustesse. Kirjuta meile enda seiklustest ning saada sobranna@postimees.ee hiljemalt 8. augustiks. Värvikamad lood avaldame enda portaalis ning premeerime kinopiletitega filmile «Spioon, kes mu hülgas» just sinu poolt valitud kinno vabalt valitud ajal.

Audrey (Mila Kunis «Pahad emmed», «Pahad emmed 2») ja Morgan (Kate McKinnon «Tüdrukuteõhtu», «Kontori jõulupidu») on 30aastased parimad sõbrannad Los Angeleses, kes tõmmatakse ootamatult rahvusvahelise vandenõu keerisesse, kui Audrey endine kallim ilmub nende ukse taha, kannul salk ohtlikke palgamõrvareid. Endalegi üllatuslikult sööstavad sõbrannad tegudele, põgenedes läbi Euroopa palgamõrvarite ning kahtlase, kuid võluva Briti agendi eest ja sepitsedes samas plaani, kuidas maailma päästa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles