Need kolm sodiaagimärki on püsisuhteks loodud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrii Omelnytskyi / PantherMedia / Andrii Omelnytskyi

Oled kohtingutel käimisest väsinud? Sel juhul hoia silm peal nendel kolmel sodiaagimärgil, kes on püsisuhteks lausa loodud.

Sõnn

Kõik tema juures muudab ta püsisuhte jaoks sobivaks. Nad on usaldusväärsed ja armastavad turvalisust. Kui Sõnn kellegi leiab, ei plaanigi ta temast loobuda. See kõik teeb Sõnni esindajad ideaalseks suhtepartneriks.

Vähk

Vähi esindajad on tundelised ja õrnad. Neil on keeruline end avada, kuid kui nad seda kord teevad, siis täielikult. See sodiaagimärk on juhitud Kuust, mis tähendab, et nad on emotsionaalsed ja kirglikud. Nad on suurepärased partnerid just tänu nende võimele luua kaaslasega eriline side. Ole vaid ettevaatlik, et Vähiga niisama mängima ei lähe, nad kardavad olla hüljatud.

Kaalud

Kuigi see sodiaagimärk võib olla hea flirtija, hindab ta pühendumist. Nende jaoks on oluline tasakaal ka suhtes. Kaalud hindavad rahu ja nad on valmis panustama probleemide lahendamisse. Nad on enesekindlad, ausad ja kartmatud, kui teemaks on enda emotsionaalne sidumine. Veenusest juhituna ei tule Kaalude esindajatel armastusest puudus.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles