Unistuste töökoht? Armastatud magusatootja otsib testijaid

Angela Blumkvist
, Tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: DAMIEN MEYER / AFP

Nutella on maailmas enimmüüdud šokolaadi-sarapuupähkli määre, mis võitnud endale miljoneid andunud fänne. Nüüd otsib Nutella õnnelikke, kes saavad iga päev Nutellat süüa ning selle eest veel raha ka.

Nutella tootja Ferrero pakub tööd 60 maitsjale, kes nende tooteid testiks. Ainsad kriteeriumid töökohale kandideerimiseks on asjaolu, et sa armastad šokolaadi ja sarapuupähklit ning oled valmis reisima nende kontori laborisse, mis asub Itaalias. Isikud, kel on pähkliallergia, kohale kandideerida ei saa, kirjutab TheSun.

Edukaid kandidaate ootab ees kolmekuuline väljaõpe Itaalias, kus arendatakse nende maitsemeeli ning õpetatakse kogetut sõnadesse panema. Tööle asudes pead maitsma lusikatäite kaupa Nutellat neljal tunnil nädalas, mis jaotatud kahe päeva peale. Kuigi töötasuks on märgitud «konkurentsivõimeline», ei pruugi neli töötundi nädalas Itaalias ära elatada. 60 vaba töökohta saavad täidetud septembriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles