Tattoo-kunstnikud avaldavad klientide kõige klišeelikumad soovid

Angela Blumkvist
, Tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Cseh Ioan / PantherMedia / Cseh Ioan

Tätoveeringud on tänapäeval nõnda levinud, et vaid kujutlusvõime on kunstnike jaoks piiriks. Siiski leidub kliente, kes kõik soovivad neid samu (ja mitte eriti originaalseid) tätoveeringuid.

Surma vägiste märk Harry Potteri filmist

Armastus mõne filmi, laulu või sümboli vastu ei ole midagi uut, kuid vahel satub üks sümbol väga paljude klientide kehadele. Harry Potter võis olla paljude jaoks elumuutev, kuid kindlasti on filmis ka muid sümboleid, mida austuse märgiks tätoveerida.

 

A post shared by Paige Butler (@paige_butler_) on

Vaatamisväärsused

Empire State Building võib näida võimas, kuid sealsed kontoriruumid pole ilmselt tätoveerimiseks piisavalt muljetavaldavad. Sama kehtib teiste turistidele mõeldud vaatamisväärsuste kohta.

 

A post shared by Chlo (@chlobo272) on

Sõrmetätoveeringud

Mure sõrmedele tehtud tätoveeringutega pole vaid selles, et sõrmedelt kipub tehtud kunst hääbuma, aga tätoveeringud on ka väga nähtaval kohal. Enne sõrmetätoveeringu tegemist mõtle läbi, kas see sobib igasse kohta ja ajahetkesse. Paljud tätoveerijad lausa keelduvad sõrmedele kunsti tegemast, kuna see suure tõenäosusega kulub kiiresti maha.

 

A post shared by Guru tattoos (@gurutattoos) on

Lapse nimi

Kuigi see trend on armas, on seda juba liiga paljudel.

Roosid

Roosid on kaunid ning seetõttu ka kõige tätoveeritumad lilled. Laialdaselt levinud trend muudab selle aga vähem eriliseks.

Allikas: Independent

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles