Palavaga trenni: seitse ilunippi, mis su päeva päästavad

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Higi, palavus ja liikumine ei mõju nahale ning juustele just kõige paremini. Sellegipoolest tahaks ka kuumalaine ajal hea välja näha. Siin on mõned ilunipid, mida tasub teada kõigil naistel, kes aktiivselt trennis käivad.

Punu juuksed enne trenni punupatsi. Kui duši all käimiseks ei ole palju aega, aga tahad ka pärast trenni hea välja näha, vali trennisoenguks punutis. See on hästihoitud saladus, aga higi aitab tegelikult väga hästi lokke hoida. Pärast trenni lase patsil veidi kuivada ja tee pats lahti. Tulemuseks on kaunid lokid.

Mine külma duši alla. Kui on aega, karasta end jääkülma veega. Külm vesi aitab higistamisele piiri panna, vähendab näonaha punetamist ja aitab ka rohkem rasva põletada.

Varu omale kotti niiskeid salvrätikuid. Võta need endaga igale poole kaasa, ka trenni. Niiskete salvrättidega on hea ka oma nägu, kaela ja dekolteepiirkonda trenni ajal pühkida, kui higi hakkab voolama ja silma tikkuma.

Kuivšampoon aitab ikka hädast välja. Hangi omale selline, mis sobib täpselt sinu juuksetüübiga. Kanna seda rohkelt oma juustesse juba enne trenni, kui tead, et pea pesemiseks aega ei jää.

Võta pintsetid kaasa ja kitku päras trenni oma kulme. Trenni tehes nahk kuumeneb ja poorid avanevad, mistõttu saab karvatüükad väga kergesti välja. Pärast trenni on kulmude kitkumine ka valutum kui tavaliselt.

Koori oma nägu. Vahetult pärast trenni tasub ka oma näonahka koorida, sest poorid on avatud ja mustus tuleb kergemini lahti.

Jahuta fööniga oma nägu. Kui hakkad pärast trenni koju minema ja tunned, et nägu juba jälle higistab, lase omale fööniga külma õhku näkku. Pahvakas külma õhku peatab higistamise ja vähendab näonaha punetust.

Allikas: Women's Health

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles